Ohjelma räätälöidään elämäntilanteesi mukaan

Terve Päivä on palvelu kakkostyypin diabeteksen ehkäisyyn ja hoitoon. Henkilökohtainen terveyspalvelu sisältää etävastaanotot diabetekseen erikoistuneen terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi käytössäsi on laadukas digitaalinen palvelu, jonka avulla saavutat pysyviä muutoksia kohti terveellistä elämää.

Kun puhutaan vakavien sairauksien ennaltaehkäisystä, me uskomme siihen, että

  • kaikki sinulle annettava tieto ja suositukset perustuvat tieteellisesti tutkittuun laajaan tutkimusaineistoon ja terveydenhuollon Käypä hoito -suosituksiin
  • sinun omaohjaajasi on koulutettu terveydenhuollon ja kakkostyypin diabeteksen ehkäisyn ammattilainen ja hänellä on käytössään myös lääkärin tuki
  • sinulle tehdään henkilökohtainen lääkärin vahvistama hoitosuunnitelma, jossa on huomioitu kaikki tärkeät sinun terveydentilaasi vaikuttavat asiat
  • palvelussa keskitytään sinun terveytesi kannalta tärkeimpiin asioihin, joiden avulla saavutat pysyviä muutoksia.

6 kuukauden matka

Voit aloittaa kuuden kuukauden elämänmuutoksesi juuri silloin, kun se parhaiten sinulle sopii.

Terve Päivä -ohjaajasi on kiinnostunut siitä, mitä sinulle todella kuuluu. Hän auttaa sinua rakentamaan ohjelman, josta nautit.

Työskentelyn lähtökohtana on oman motivaation ja toimintaa ohjaavien arvojen kanssa työskentely. Tästä jatketaan erilaisiin teemasisältöihin kuten ravitsemukseen, liikkumiseen, uneen ja päivän rytmittämiseen. Sinun ohjelmassasi keskitymme niihin asioihin, joista sinulle on kaikkein eniten hyötyä. Et joudu noudattamaan muiden rakentamaa harjoitusohjelmaa tai ruokavaliota vaan palvelun avulla rakennat juuri sinulle sopivan terveen päivän.

Totuttujen tapojen muuttaminen on usein yksin vaikeaa. Ihminen tarvitsee tukea, sinäkin!

Diabeteksen hoitoon erikoistuneet terveydenhuollon ammattilaiset kulkevat kanssasi koko matkan kohti tervettä päivää, henkilökohtaisesti.

Ohjaajasi on perehtynyt sinun elämäntilanteeseesi ja hänen laaja osaamisensa on käytössäsi koko prosessin ajan. Sinun ei tarvitse matkustaa tapaamaan ohjaajaa muiden määrittämien aikataulujen puitteissa. Tapaamiset noin kerran kuukaudessa sovitaan sinulle parhaiten sopivina aikoina kätevästi luotettavan ja erittäin helppokäyttöisen etäyhteyden avulla.

Autamme sinut uuteen terveelliseen elämään löytämällä ratkaisut seuraaviin asioihin:

  • Mikä motivoi terveellisen elämän rakentamisessa?
  • Miten saan nautintoa terveellisestä syömisestä?
  • Miten löydän hyvää oloa ja terveyttä liikunnasta?
  • Miten rakennan itselleni tasapainoisen arjen?
  • Millainen on minun uusi terveellinen elämäni?

Autamme sinut uuteen elämääsi seuraavin muutoksin:

Muutos 1: Liikuntaa noin puoli tuntia päivässä

Liikkumisen tavan on oltava makuusi, jotta odotat puolituntistasi malttamattomasti joka päivä!

Muutos 2: Kuitua runsaasti (15 g / 1000 kcal)

Muutos 2: Kuitua runsaasti (15 g / 1000 kcal)

Muutos 3: Rasvaa kohtuudella (alle 30 % kokonaisenergiasta)

Aivot tarvitsevat toimiakseen parhaita rasvoja. Ajattelusi tulee kirkastumaan huomattavasti.

Muutos 4: Tyydyttynyttä rasvaa niukasti (alle 10 % kokonaisenergiasta)

Jos syö laadukasta ruokaa 90 %, voi syödä 10 % ihan mitä tahansa.

Muutos 5: Laihtuminen > 5 %

Laihtuminen tulee kaupan päälle, kun keskittyy nauttimaan uudesta energisemmästä elämästä yllä olevien muutosten voimin.

Pienet muutokset – suuret tulokset

Asioita ei tarvitse muuttaa kerralla ja kaikkea ei tarvitse muuttaa! Pysyvän muutoksen kannalta on tärkeintä muuttaa arjen käytäntöjä pienin askelin terveellisemmiksi. Terveen päivän saavuttaa tekemällä itselle sopivia asioita vähän eri tavalla kuin aikaisemmin. Näin toimimalla sinulle syntyy pysyviä terveellisiä tapoja, joita haluat noudattaa.

Mitä voin odottaa valmennukselta


Tartu tarjoukseen ja lähde nyt mukaan.

Palvelun hinta on normaalisti 119€ kuukaudessa. Nyt kampanjatarjouksena saat palvelun puoleen hintaan 59,50€.

Olemme varmoja, että yhdessä ammattilaisen kanssa saavutat itsellesi terveen päivän. Jos kuitenkin epäröit liittymistä, voit kokeilla Terve Päivä palvelua riskittömästi rahat takaisin takuulla 14 päivää.

Jätä yhteystietosi, niin saat palvelusta lisätietoa ja halutessasi voimme sopia ilmaisen puhelinkeskustelun asiantuntijamme kanssa.

Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä