Usein kysytyt kysymykset palvelusta

Kuinka kauan ohjelma kestää?

Kun aloitat ohjelman, tapaat omaohjaajaasi seuraavan 6 kk:n aikana säännöllisesti ja pääset tekemään tehtäviä jotka tukevat uuden elämän omaksumista.

Paljonko palvelu maksaa?

Palvelun hinta on normaalisti 119€ kuukaudessa. Nyt kampanjatarjouksena saat palvelun puoleen hintaan 59,50€/kk.

Olemme varmoja, että yhdessä ammattilaisen kanssa saavutat itsellesi terveen päivän. Jos kuitenkin epäröit liittymistä, voit kokeilla Terve Päivä palvelua riskittömästi rahat takaisin takuulla 14 päivää. Tule mukaan riskittömästi ja kokeile.

Saat kuusi etävastaanottokäyntiä ja OmaTervePäivä– sovelluksen jonka avulla voit olla yhteydessä omaan ohjaajaan sekä tehdä muutosta tukevia tehtäviä ja katsella videoita. Vain tekemällä ja aidosti antautumalla tutkiskelemaan omia totuttuja tapojaan muutos on mahdollinen.

Verkosta saan kaiken tiedon mitä tarvitsen, mitä tämä palvelu minulle antaa?

Saat oman hoitajan kenen kanssa käyt etäyhteyden avulla kasvokkain läpi onnistumisia, haasteita, tavoitteita ja terveydenhuollon ammattilaisen täyden tuen. Palvelu sisältää kuusi henkilökohtaisia tapaamista omaohjaajan kanssa. Hoitaja on terveydenhuollon ammattilainen ja hän on erikoistunut diabeteksen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Tarvitseeko minun ladata jokin ohjelma tai applikaatio?

Ei välttämättä. Palvelu toimii tietokoneen selaimella ja tabletilla. Etävastaanottoa varten voit myös ladata itsellesi ilmaisen sovelluksen. Saat tähän selkeät ja helpot ohjeet.

Mikä on OmaTervePäivä?

Sovellus on käytössäsi kuuden kuukauden ajan. Sen avulla voit olla yhteydessä omaohjaajaasi tapaamisten välillä sekä tehdä motivoivia tehtäviä. Palvelua ovat olleet kehittämässä monet terveydenhuollon ammattilaiset, mm. ravitsemusterapeutit sekä elämäntapamuutoksen onnistumiseen perehtyneet psykologian alan tutkijat.

Mikä tekee Terve Päivä -palvelusta erilaisen?

Monet hyvinvointivalmennukset perustuvat melko kevyesti koulutettujen ”valmentajien” toimintaan. Voiko näihin palveluihin luottaa? Usein näissä valmennuksissa tarjotaan edulliseen hintaan kaikille samoja liikuntavideoita ja ravitsemussuosituksia. Vaikuttavuudesta ei olla kovinkaan kiinnostuneita.

Kun puhutaan vakavien sairauksien ennaltaehkäisystä, me uskomme siihen, että

  • kaikki sinulle annettava tieto ja suositukset perustuvat tieteellisesti tutkittuun laajaan tutkimusaineistoon ja terveydenhuollon Käypä hoito -suosituksiin
  • sinun omaohjaajasi on koulutettu terveydenhuollon ja kakkostyypin diabeteksen ehkäisyn ammattilainen ja hänellä on käytössään myös lääkärin tuki
  • sinulle tehdään henkilökohtainen lääkärin vahvistama hoitosuunnitelma, jossa on huomioitu kaikki tärkeät sinun terveydentilaasi vaikuttavat asiat
  • palvelussa keskitytään sinun terveytesi kannalta tärkeimpiin asioihin, joiden avulla saavutat pysyviä muutoksia.

Pääseekö palveluun mistä päin Suomea tahansa?

Terve päivä palvelu toimii joustavasti etäyhteydellä koko Suomessa. Pääset mukaan palveluun kaikkialta.

Voinko saada ohjausta iltaisin?

Ohjausta on mahdollista saada joustavasti myös iltaisin. Sinä rakennat aikataulut yhdessä ohjaajasi kanssa.

Täytyykö minun noudattaa tiukkaa ruokavaliota?

Ohjelma ei pidä sisällään pikadieettiä. Ohjelman aikana sinulle rakentuu pysyvä tapa syödä terveellisesti – sinun omalla tavallasi. Saat apua ja tukea terveelliseen syömiseen.

Onko pakko käydä kuntosalilla?

Kuntosalilla ei ole pakko käydä. Ohjelman aikana sinulle rakentuu sinulle sopiva tapa liikkua terveellisesti.


Tartu tarjoukseen ja lähde nyt mukaan.

Palvelun hinta on normaalisti 119€ kuukaudessa. Nyt kampanjatarjouksena saat palvelun puoleen hintaan 59,50€.

Olemme varmoja, että yhdessä ammattilaisen kanssa saavutat itsellesi terveen päivän. Jos kuitenkin epäröit liittymistä, voit kokeilla Terve Päivä palvelua riskittömästi rahat takaisin takuulla 14 päivää.

Jätä yhteystietosi, niin saat palvelusta lisätietoa ja halutessasi voimme sopia ilmaisen puhelinkeskustelun asiantuntijamme kanssa.

Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä